Pintades de “Botifler” contra Unió de Vic per no votar a favor del regidor de la CUP

abril 08 11:21 2016 Print This Article
Pintades a la façana de Unió de Vic

Pintades a la façana de Unió de Vic

La seu d’Unió Democràtica de Catalunya a Vic ha aparegut aquest matí amb pintades als vidres de la façana en els quals són acusats d’espanyols i Botiflers. Les pintades es produeixen unes hores després que la regidora d’Unió, Maria Carme Bover s’abstingués en la moció conjunta de l’equip de Govern, Capgirem Vic-CUP i ERC en suport als investigats pel 9N i especialment pel regidor local de la CUP, Joan Coma qui és el primer regidor de Catalunya investigat per un tribunal per un delicte de sedició. La regidora d’Unió, va mostrar el seu suport a Coma tot i abstenir-se. La Plataforma Vigatana va ser l’única força que va votar en contra.

Posteriorment, UDC va votar en contra de la moció presentada per Capgirem Vic per declarar persona non grata al Rei Felip VI i que va ser aprovada amb una àmplia majoria.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

1 Comment

  1. TXAPEL
    abril 08, 11:37 #1 TXAPEL

    AFORTUNADAMENT EN ELS TEXTOS QUE ES VAN PRESENTAR A VOTACIO CONSTAVA QUE ERA TOT EN DEFENSA DE LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ I LA DEMOCRACIA

    Reply to this comment

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.