Queixes per una bandera estelada que va presidir una missa a Viladrau

Mayo 02 17:03 2016 Print This Article
L' estelada a la missa de l'Aplec de Sant Segimon

La bandera independentista a la missa de l’Aplec de Sant Segimon

Un grup de tuitaires ha encetat una protesta a les xarxes per què aquest diumenge una bandera estelada va presidir la Missa solemne de l’Aplec de Sant Segimon, a Viladrau. Els tuitaires, per mostrar la seva protesta per la presència del símbol independentista en una cerimònia religiosa, han adreçat els seus missatges al Bisbat de Vic i al mateix Sant Pare on qualifiquen el fet “d’imposició a Catalunya del nacional-catolicisme”. També consideren que l’església catalana s’acosta “al sol que més escalfa”. Opinen que les manifestacions religioses s’haurien de separar de la política i que l’Església catòlica té l’ogligació de representar tots els seus fidels i no únicament pels que aposten per la separació d’Espanya.
L’Aplec de Sant Segimon és molt tradicional a Viladrau i enguany celebrava ja la seva 59a edició. L’Aplec consisteix en una caminada des del centre de Viladrau fins al lloc de Sant Segimon on es fa un esmorzar popular, entre altres activitats. L’acte central de l’Aplec és la Missa solemne que aquest diumenge va oficiar el pare claretià Mn. Josep Sureda.

  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.