Recullen signatures contra la profanació de la Mare de Déu de Montserrat realitzada per Arran

Abril 26 19:46 2017 Print This Article

Captura del video d’Arran

Arran, l’organització juvenil de l’esquerra independentista, ha utilitzat el “Dia de la visibilitat lèsbica” per profanar els símbols religiosos i difondre un vídeo en què apareixen dues dones besant-se davant la imatge de la Mare de Déu de Montserrat.
El vídeo, titulat “Les lesbianes també volem, també follem”, arrenca amb l’himne a la Mare de Déu de Montserrat per continuar amb una cançó que repeteix lemes com “Tregueu els vostres rosaris dels nostres ovaris” o “Tregueu la vostra doctrina de la nostra vagina”.
La difusió d’aquest vídeo es produeix en la jornada que ha estat qualificada pel lobby LGTB com “Dia de la visibilitat lèsbica” i un dia abans de la celebració de la festa de la Mare de Déu de Montserrat.

Per mitjà d’un comunicat, Arran manifesta que la seva intenció és “combatre la lesbofòbia d’institucions com l’Església” i “destruir un tipus de família que ens manté oprimides”. Amenacen, a més, amb profanar els símbols de l’Església i tot el que representen les vegades que faci falta.
Davant la profanació de la imatge de la Mare de Déu de Montserrat, el portal InfoVaticana ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures per demanar que s’iniciïn accions legals contra els que ofenen els sentiments religiosos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.